Atatürk İlkokulu

Vizyon: Biz, Atatürk ilköğretim Okulu olarak istiyoruz ki, 1.      Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes, (Öğretmen–Öğrenci–Yönetici– Veliler)   insan yaşamının sürekli bir öğrenme – yenilenme ve gelişme süreci  içinde geçtiğini bilsin. 2.   Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. 3.   Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin       gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4.   Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında ala-      cakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

Misyon: Biz Atatürk İlköğretim Okulu olarak, 1 .  Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, 2 .   Öğrencilerin  bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen      bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, 3.  Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, 4.  Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek.

Başarılar: İlçe Merkezinin Önemli Başarılarının Altına İmza Atan Bir Okuldur

Saatler: Kış : 08:50-14:20 Yaz : 08:50-14:20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(258) 811 30 12 /30 19

WEB - https://honazataturk.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. ATATÜRK_2 CAD. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 13 HONAZ / DENİZLİ

Adres - YENİ MAH. ATATÜRK_2 CAD. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 13 HONAZ / DENİZLİ

Ulaşım Her 15 Dk. da İl merkezine Hat Minübüsleri ile sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde olup Denizli´ye 20 Km